Els Mossos detenen un home que cometia robatoris a l'AP-7 amb el mètode 'punxa-rodes'

Diumenge van assaltar un matrimoni a l'altura de Sant Celoni i se'ls hi van endur la bossa de mà amb 200 euros i 100 francs suïssos

Societat

Sant CeloniACN

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 46 anys acusat de cometre robatoris a l'autopista AP-7 amb el mètode punxa-rodes. Els lladres alerten les seves víctimes dient-los que han punxat una roda i s'ofereixen per ajudar-los. Quan el vehicle de la víctima s'atura és quan cometen el robatori, emportant-se els objectes de valor que tenen al seu abast. En aquest cas, el detingut formaria part d'un grup de tres individus que l'11 de setembre van assaltar un matrimoni a l'altura de Sant Celoni. Es van endur una bossa de mà amb 200 euros i 100 francs suïssos –amb un valor similar a l'euro.

En rebre la denúncia d'aquestes víctimes, els agents es van desplaçar cap a l'autopista i van veure el mateix grup intentant cometre un segon robatori. En aquell moment es va iniciar una persecució que va obligar dins i tot a dos camions de gran tonatge a maniobrar per no xacar amb el vehicle dels fugitius.

Els agents van seguir-los fins a la sortida de La Roca del Vallès i Cardedeu, on els van perdre de vista. Els lladres havies escapat per una pista forestal fins a Dosrius. Allà, una patrulla de la Policia Local va localitzar el vehicle obert i amb les rodes punxades. Dels assaltants no en van saber res fins més tard, quan van detectar un home caminant per la carretera i seguin les indicacions del telèfon mòbil per tornar a la pista forestal on havien abandonat el vehicle.

Els Mossos d'Esquadra van detenir l'home per un delicte de furt i després de declarar davant el jutge ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Edicions locals