Finalitzades les obres de millora del vial d'accés a Quatre Camins

El planejament associat al centre penitenciari preveu un accés directe des de l'autopista AP-7

Societat

Finalitzades les obres de millora del vial d'accés a Quatre Camins
Finalitzades les obres de millora del vial d'accés a Quatre Camins

La Diputació de Barcelona ha finalitzat aquesta setmana les obres de millora de l'accés al centre penitenciari de Quatre Camins. L'actuació s'ha dut a terme en el tram de l'antiga BP-5002, en terme municipal de Granollers i titularitat de la Diputació de Barcelona, i ha suposat el condicionament del pont sobre el ferrocarril, que es trobava en mal estat.

Les obres han tingut un cost aproximat de 151.000 euros i s'han executat en poc més de tres mesos. Els treballs han inclòs la millora de la seguretat viària del pont amb la substitució dels sistemes de contenció per uns altres actualitzats a normativa i la instal·lació d'una reixa antivandàlica sobre les vies. També s'han reparat les deficiències que hi havia a l'estructura del tauler del pont, s'ha renovat el paviment de la via amb aglomerat asfàltic i s'ha substituït i millorat la senyalització.

El planejament associat al centre penitenciari preveu l'execució d'un vial d'accés des de l'enllaç de l'autopista AP-7 amb la carretera BP-5002. Mentre no s'executa aquest nou accés, es va acordar el condicionament del vial actual en el tram que és titularitat de Diputació de Barcelona i el seu posterior traspàs a l'Ajuntament de Granollers.

Edicions locals