Allau de presentacions de discos en directe a la Nau B1

La sala de concerts de Roca Umbert inaugura temporada

Cultura

El duet d’electro-pop de Montcada i Reixac Ladilla Rusa presentarà el segon disc, 'Costumbrismo mágico'
El duet d’electro-pop de Montcada i Reixac Ladilla Rusa presentarà el segon disc, 'Costumbrismo mágico' | Arxiu

La Nau B1 s’afegirà a l’oferta de temporada d’Escena grAn amb una agenda amb una desena de cites de diferents estils musicals. La sala de concerts a Roca Umbert obrirà ja sense cap mena de restricció i amb preus per a totes les butxaques, amb imports que oscil·laran entre els 5 i els 20 euros.

L'actuació inaugural portarà a la ciutat uns veterans. El grup Agua Bendita (8 octubre), que torna als escenaris per festejar el 30è aniversari. El segon concert serà el dels populars Ladilla Rusa (22 d’octubre). El duet d’electro-pop de Montcada i Reixac presentarà el seu segon disc, Costumbrismo mágico. Amb el títol Una nit al cinema David Carabén (27 octubre), el líder de Mishima, oferirà una actuació especial inclosa dins el programa del festival Panoràmic. La cantautora mallorquina Maria Jaume i el quintet d'Igualada Marialluïsa (29 d’octubre), compareixeran amb nous treballs: Voltes i voltes i La vida és curta però ampla, respectivament.

La cantant gironina Paula Grande (5 de novembre) inaugurarà el mes ballant el seu disc D.O.’s (denominación de orígenes). El cantautor de Flix Xarim Aresté (12 de novembre) s’envoltarà d’una nova banda per donar a conèixer Ses entranyes, el cinquè disc d’estudi. El 26 de novembre se celebrarà una nova edició de la Mostra dels Artistes Residents, que inclourà un concert gratuït de dues formacions que assagen en aquest espai: Zanahorions, presentant el seu segon disc, OBAC, i Catástrofe Club, fent el mateix amb el tercer, El crecimiento infinito.

També estrenaran disc, Diamants, el tercet d'Aiguafreda Els Catarres (17 de desembre). El públic més petit, els infants de 0 a 5 anys, tindran la seva proposta amb l'espectacle musical Sona la llum (21 de gener), de la companyia La Curiosa.

Tancarà la programació, RITAS (28 de gener), acrònim del projecte Reggae Influence for Three Alto Saxophones, del compositor i intèrpret local Francesc Vidal i la cardedeuenca Laia Martínez Gelabert. Una nova proposta musical amb fusió d’estils: reggae, jazz, indie i funk.

Les entrades i els abonaments per a la temporada de la Nau B1 ja estan a la venda a www.rocaumbert.cat i a www.escenagran.cat.

Edicions locals