Alfred Serra: 'El BMG no s'entendria sense la feina que ha fet aquests anys Pep Blanchart'

Víctor Vilà, nou director general, ja va ser presentat dimarts en una reunió interna amb els equips del club

Esports

Alfred Serra: 'El BMG no s'entendria sense la feina que ha fet aquests anys Pep Blanchart'
Alfred Serra: 'El BMG no s'entendria sense la feina que ha fet aquests anys Pep Blanchart'

Pep Blanchart tanca una etapa de 37 anys com a gerent del BM Granollers. El club va comunicar dilluns la marxa acordada amb el
granollerí i que Víctor Vilà serà el seu substitut. El BMG tanca, així, una etapa de gairebé les últimes quatre dècades esportives de l'entitat sota la batuta de Blanchart, que va accedir al càrrec l'1 d'octubre de 1985.

Blanchart va comunicar al març al president Alfred Serra la seva decisió "de fer un pas al costat en la gestió del club per motius personals", informa el club i afegeix, que seguirà vinculat al BMG "duent a terme tasques importants en què, gràcies a la seva experiència, aportarà molt valor per al seu desenvolupament".

Agraïment del BMG
"El BMG no s'entendria sense la feina que ha portat a terme aquests 37 anys Pep Blanchart, sempre l'hem considerat com el pal de paller del club. Ell ens han demanat abaixar la seva intensitat de la feina i, per tant, ell i el club han arribat a un acord per seguir col·laborant", explica en declaracions al SomGranollers el president del BMG, Alfred Serra, qui destaca i insisteix que "al club seguirem veient en el dia a dia el Pep".

Víctor Vilà, substitut
Víctor Vilà va ser presentat dimarts a les plantilles del Fraikin i del KH-7 i ja exerceix el seu nou càrrec dins del BMG. El club informa que la contractació de Vilà va alineada amb un dels principals objectius que es va marcar la direcció enguany, que és la professionalització de l'estructura de l'entitat. El nou director general del BMG té una àmplia experiència en càrrecs de gestió en entitats esportives. Fins dilluns era l'adjunt a gerència del Club Esportiu Laietà, que és una tasca que feia fa un any i mig. Anteriorment, havia estat 15 anys al Real Club Polo de Barcelona. "Assumeixo un repte gegant conscient de què representa el club per a l'handbol català, espanyol, europeu i per a la ciutat", ha publicat Vilà a les seves xarxes socials.

El club preveu presentar el nou gerent la pròxima setmana.

Edicions locals