Toni Olivares: 'És un premi jugar contra el Barça B'

El CBG disputarà dissabte els quarts de final de la Lliga Catalana EBA contra el vigent campió

Esports

Toni Olivares: 'És un premi jugar contra el Barça B'
Toni Olivares: 'És un premi jugar contra el Barça B' | M.A. Chazo / FCBQ

El sènior masculí del CBG Pisos.com disputarà l'eliminatòria de la primera ronda de la final a vuit de la Lliga Catalana EBA contra el vigent
campió, el Barça B. L'equip dirigit per Toni Olivares disputarà dissabte els quarts de final a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, del FC Barcelona, a Sant Joan Despí (17h) i, en cas de passar, jugaria diumenge la semifinal a la Bisbal de l'Empordà.

El rival dels granollerins als quarts de final és l'actual campió de la Lliga Catalana i el millor conjunt de la fase de grups amb un triplet de triomfs, sense cap derrota, i un bàsquet average de +80 punts. "Per a nosaltres és un premi jugar contra el Barça B. Hem de ser realistes i el nostre objectiu no és guanyar la Lliga Catalana, sinó seguir amb la nostra preparació per salvar la categoria de la Lliga EBA", explica el tècnic Toni Olivares.

En cas de passar el CBG els quarts de final, disputaria la semifinal a la Bisbal de l'Empordà diumenge (10.30 h) contra l'equip guanyador
de l'eliminatòria entre el Pajarraco i el Mataró Homs. La final de la Lliga Catalana es disputarà el mateix diumenge, a la tarda.

Edicions locals