El CD La Concòrdia perd el sènior femení

El club llagostenc no ha pogut formar l'equip i ha transferit la seva plaça a l'AE Sant Andreu - Glòries

Esports

El CD La Concòrdia es queda sense el sènior femení
El CD La Concòrdia es queda sense el sènior femení

La Llagosta

El CD La Concòrdia es queda sense sènior femení. El club de la Llagosta ha patit nombroses baixes al seu equip principal i no podrà disputar la temporada que ja ha començat. La seva plaça a la Segona Divisió Nacional ha caigut en mans de l'AE Sant Andreu - Glòries, un equip que estava una categoria per sota.

Iván Beas, coordinador del CD La Concòrdia, afirma que el club està contrariat per aquesta situació: "La decisió no l'hem pres nosaltres, s'han donat circumstàncies que no esperàvem". Beas relata com l'equip va patir diverses baixes fins a quedar-se "amb 7 jugadores" i deixant al club "sense possibilitats de fer un equip". El coordinador reconeix que la desaparició del sènior és "un cop molt dur".

Amb aquesta situació, la Llagosta perd un dels equips esportius referents del municipi, ja que el sènior femení del CD La Concòrdia jugava a la segona categoria del futbol sala espanyol, només un nivell per sota de l'elit.

El club llagostenc ha cedit la seva plaça de Segona Nacional a l'AE Sant Andreu - Glòries, un club que buscava un lloc en aquesta categoria. Iván Beas explica el procés d'aquest acord: "Ens van trucar dient que volien la plaça i assumien tots els costos. Nosaltres no podíem fer res, no teníem alternativa".

Centrar-se en la base

Per tant, el CD La Concòrdia no comptarà amb cap sènior femení aquesta temporada. El club llagostenc se centrarà en la seva base: "Ara mateix estem refent tot. Tenim diversos equips masculins, però cap femení", explica Beas. El coordinador afirma que ara tornaran a començar "des de la base, des de zero".

Edicions locals