Nova temporada a Primera Catalana pel CF Mollet UE i pel CF Parets

Els dos equips baixvallesans inicien la lliga contra la UE Can Gibert i el CD Bescanó, respectivament

Esports

CF Mollet UE i CF Parets tornaran a coincidir al grup 1 de Primera Catalana
CF Mollet UE i CF Parets tornaran a coincidir al grup 1 de Primera Catalana

Sergi Casanovas

La lliga de Primera Catalana arrenca aquest cap de setmana i ho fa amb dos equips baixvallesans, el CF Mollet UE i el CF Parets. La temporada 2022-2023 promet ser diferent i emocionant, ja que els equips es jugaran la seva classificació a la nova Superlliga que es posarà en marxa l'any que ve.

David Parra, entrenador del CF Mollet UE, reconeix que serà "un any molt difícil" perquè estan "al grup més complicat". Tot i això, el tècnic afirma que afronten la temporada "amb moltes ganes" i que esperen "una temporada molt dura i llarga, que es decidirà als últims partits". Parra es marca com a objectiu la part alta de la classificació: "Volem estar entre els cinc primers per anar a la Superlliga".

Sobre les sensacions de l'equip per aquest inici de temporada, Parra creu que encara els queda "feina per fer", especialment en l'apartat ofensiu, però es mostra satisfet per la defensa: "Portem dos partits amb la porteria a zero". L'entrenador admet l'inici dependrà de les lesions: "Estem intentant recuperar lesionats, encara en tenim algun".

El CF Mollet UE jugarà el primer partit dissabte a les 16.15 h al camp de la UE Can Gibert a Girona. Sobre la primera jornada, el tècnic creu que al camp de la UE Can Gibert serà "molt complicat per puntuar", ja que és "un camp petit i un equip dur".

El CF Parets vol anar pas a pas

Pel que fa al CF Parets, el seu entrenador Javi López creu que l'equip arriba bé i amb marge de millora a l'inici de lliga: "A la pretemporada hem corregit errors. La part bona és que no hem tingut lesions". 

El tècnic creu que les seves metes per aquest curs és anar més partit a partit: "Volem assegurar la salvació com més aviat millor. A partir d'aquí ja podem ser més ambiciosos, fins i tot optar a entrar a la Superlliga". López reconeix que l'any passat va ser "molt millor de l'esperat" i espera "com a mínim igualar-la" per la 2022-2023.

El CD Bescanó serà el primer rival del CF Parets, en un partit que es jugarà diumenge a les 12 h al Josep Seguer. López creu que serà un inici difícil: "Ens tocarà córrer darrere d'ells. El Bescanó és un equip que juga molt bé".

Edicions locals