Pep Blanchart: 'El BMG està per sobre de tothom'

El club inicia un pla de professionalització de tota la seva estructura amb la incorporació de Víctor Vilà

Esports

Pep Blanchart: 'El BMG està per sobre de tothom'
Pep Blanchart: 'El BMG està per sobre de tothom'

"Sempre estaré agraït al BMG perquè és la meva vida i la meva família, tota feta al voltant del club. Des del president Jaume Rodríguez, que em va posar en aquest càrrec de gerent l'any 1985, només tinc paraules d'agraïment al BMG, tot i passar moments difícils i complicats". Ho deia dimarts Pep Blanchart, que ha deixat la gerència del club després de 37 anys, i fa un pas al costat "per motius personals i de salut", admetia en una roda de premsa, acompanyat del president, Alfred Serra, i el seu successor i nou director general, Víctor Vilà. 

Blanchart va alertar que encara no vol cap partit d'homenatge "perquè no he marxat", afegia. El fins ara gerent seguirà vinculat al club, com a mínim dos anys més, però amb molta menys intensitat. D'entre les seves tasques, el granollerí tindrà un temps per anar traspassant la feina cap a Víctor Vilà i, en paral·lel, continuar potenciant com a responsable la Granollers Cup "per seguir fent-la encara més internacional", apuntava, i mantenir la relació amb les federacions continental, espanyola i catalana. "El BMG està per sobre de tothom", assenyalava Blanchart com a lema de vida i consell per als nouvinguts al club. 

El president, Alfred Serra, recordava que "el Pep ens va demanar fer un pas al costat al març i des d'aleshores hem buscat el millor perfil pel club, que aquest és Víctor Vilà", i apuntava que la contractació del nou director general té com objectiu iniciar el pla per professionalitzar el BMG, després que a l'estiu s'hagi aprovat la professionalització de la lliga Asobal. "Amb alguns equips no podem competir amb fitxatges, però si ens podem apropar amb la professionalitat de la nostra estructura", deia. 

Pel que fa a Víctor Vilà, amb experiència al Club Esportiu Laietà i el Real Club Polo Barcelona,  suma ja dues setmanes al club al nou càrrec i confia aportar "solucions, amb innovació, i noves tecnologies", i que l'impuls del BMG s'havia de fer "amb l'ajut de la ciutat, seguidors, institucions, patrocinadors, federacions i entitats".  

Edicions locals