Can Ribas, punt per acreditar les competències professionals

El Consell Comarcal habilita un espai per acostar al territori els tràmits de l'Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya (AFPCat)

Economia

Can Ribas, punt per acreditar les competències professionals
Can Ribas, punt per acreditar les competències professionals

Des d'aquest setembre, el Consell Comarcal és punt oficial per a la informació i orientació en l'acreditació de les competències professionals en qualsevol àmbit. Aquestes acreditacions, impulsades per l'Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya (AFPCat), comporten l'apoderament personal, el reconeixement professional, l'oportunitat d'adquirir una certificació oficial i la possibilitat d'augmentar la inserció i la mobilitat laboral i professional.

Així, les persones que reuneixen les competències necessàries poden acreditar-les i traslladar-les a una qualificació concreta. L'AFPCat valora les unitats competencials de la persona, que poden transformar-se en una qualificació concreta: cicle formatiu de grau mitjà o superior, certificat de professionalitat, etc. El servei d'atenció presencial són els dimecres i divendres (de 9 a 13 h) a Can Ribas de les Franqueses.

Edicions locals