Valentino Rossi: 'Crec que em quedaré un any més en aquest campionat'

L'expilot de MotoGP ha estat el protagonista del cap de setmana del Circuit amb la disputa de la la GTWC Europe Endurance Cup

Esports

Valentino Rossi: 'Crec que em quedaré un any més en aquest campionat'
Valentino Rossi: 'Crec que em quedaré un any més en aquest campionat' | Circuit de Barcelona-Catalunya

Molt a prop de l’Akkodis ASP Team -campió de la GTWC Europe Endurance Cup i cinquè a la cursa del Circuit- ha vist la bandera de quadres el Team WRT, una formació integrada per Frédéric Vervisch, Nico Müller i el mític pilot de MotoGP, Valentino Rossi, que enguany s'ha estrenat a les quatre rodes. Tots ells han millorat àmpliament la seva 12a plaça dels entrenaments qualificatius i han demostrat estar entre els millors. Rossi, en particular, ha estat l'encarregat de dur a terme el primer relleu, en el qual ja ha remuntat algunes posicions.

Fa uns dies a Montmeló, Rossi va fer balanç del seu primer any en el certamen europeu i va dir que era “molt positiu, em sento molt bé amb el campionat i amb el meu equip. Però és difícil, perquè no és només adaptar-se a un cotxe, sinó que es tracta d'un certamen molt diferent a MotoGP”. El de Tavullia ha posat l'accent en aquestes diferències, ressaltant que “són els petits detalls, hi ha molts cotxes, moltes distraccions… Es treballa molt en els pit stops, en els canvis de pilots també. En MotoGP només havies de centrar-te en sortir i acabar. Diguem que aquesta part és la que més m'està costant, perquè no m'imaginava que fos així de complex”.

Com era d'esperar, Valentino Rossi va aclarir quin és el seu futur al motorsport. “Crec que em quedaré un any més en aquest campionat. Vull continuar perquè ho gaudeixo molt i encara em queda molt per millorar i aprendre. Tant de bo en un futur sigui capaç d'enfrontar-me a les 24H Series i córrer Le Mans, per exemple, però de moment vull ser més competitiu”, va afegir l'ex pilot de MotoGP. Alguna cosa que també ha deixat clara és que, de moment, no es veu en competicions com el Dakar al·legant que “soc millor als circuits i prefereixo rodar sobre l'asfalt, és el meu lloc”.

Després d'una trajectòria tan coneguda en el cim del motociclisme, l'italià ha parlat del certamen que el va veure créixer i que li va donar la fama mundial que avui ostenta, MotoGP. “MotoGP sempre estarà al meu cor, tinc un equip amb quatre pilots i segueixo el certamen. Ho trobo a faltar perquè ha estat la meva vida durant 30 anys pràcticament, però el meu camí ara és un altre diferent” va concloure Rossi.

L'objectiu de Rossi al circuit era celebrar un podi, que finalment no ha estat possible i que haurà d'esperar a una nova temporada dels motorsport.

Edicions locals