Miquel Corbera acaba en segona posició a la Mitja de l'Ultra Pirineu

Sis atletes de Montornès van participar a les diverses proves de l'Ultra Pirineu

Esports

Miquel Corbera (dreta) competint amb el guanyador Alex Garcia (esq.)
Miquel Corbera (dreta) competint amb el guanyador Alex Garcia (esq.) | Salomon Ultra Pirineu

Montornès va tenir diversos representants a la Salomon Ultra Pirineu, celebrada el passat cap de setmana a Bagà (Berguedà). El més destacat va ser Miquel Corbera, qui va finalitzar en segon lloc a la Mitja Pirineu, de 21 km, i es va proclamar guanyador de la categoria per a menors de 29 anys.

L'atleta montornesenc va estar a punt de guanyar la prova i es va quedar a només un segon del seu company d'equip Alex Garcia. Corbera va recórrer els 21 km amb un temps d'1:29:49 h.

L'altre resultat destacat per la representació montornesenca va ser el d'Eli Pascual, que va aconseguir la segona plaça en la categoria femenina d'entre 40 i 49 anys a la distància Ultra (100 km). A la prova reina també van participar Toni Bedía, mentre que Nelson Madarnás i Aitor Muñoz ho van fer a la Marató (42 km).

Presència del CAM Parets i el CA Mollet

Altres clubs baixvallesans també van tenir participació. El CAM Parets va comptar també amb sis atletes a les diverses proves. El resultat més destacat va ser el de Sau Domènech, que va finalitzar en quarta posició a la categoria d'entre 18 i 29 anys de l'Ultra Pirineu (100 km). Oriol Albero, Daniel González, Eduard Oltra i Lluís Lleida també van acabar la distància més llarga, mentre que Marc Cuesta va participar en la Mitja (21 km) i a la Nit (5 km).

Per part del CA Mollet, Oriol Ricart i Juan José Jiménez també van participar i van finalitzar la prova més llarga, l'Ultra de 100 km.

Edicions locals