Deu podis baixvallesans a les Copes Catalunya i Federació de patinatge

CP Parets, CP Sant Fost, CPA Mollet i CP Montornès van sumar un total de 21 patinadores

Esports

Les patinadores del CP Parets s'han penjat sis medalles
Les patinadores del CP Parets s'han penjat sis medalles | CP Parets

El patinatge artístic català ha tingut les seves grans jornades els últims dies, amb la celebració de les finals de les Copes Catalunya i Federació de diversos nivells. Els quatre clubs baixvallesans han sumat un total de 21 patinadores participants i 10 podis.

El CP Parets va ser el club baixvallesà més exitós, amb cinc medalles a la Copa Catalunya i una a la Copa Federació. Aina Vegas, Mariona Cera, Dídac Sedano, Abril Pérez i Paula Matas van aconseguir cinc ors a les diverses categories de la copa catalana. Maria Barroso va tancar el palmarès paretà amb una tercera posició a la Copa Federació. El club de Parets va comptar amb un total d'11 patinadores entre les dues competicions.

L'altre club que va aconseguir pujar al podi va ser el CP Sant Fost. Les santfostenques van triomfar especialment a la Copa Federació, on es van penjar quatre medalles: dos ors per Andrea Comendador i Lorena Aranda i dos bronzes per Olga Ortiz i Merche Martínez. El balanç és prou bo, ja que l'entitat de Sant Fost comptava amb un total de 6 patinadores a les copes.

El CPA Mollet i el CP Montornès també van tenir dues participants cadascun a les competicions, però no van aconseguir pujar al podi.

Edicions locals