Belén García es consolida al cinquè lloc de les W Series

La pilot vallesana va fregar el podi a la cursa de Singapur

Esports

Belén García es consolida al cinquè lloc de les W Series
Belén García es consolida al cinquè lloc de les W Series

La pilot Belén García (Quantfury) va fregar el podi en la cursa de Singapur de les W Series amb un meritori quart lloc. La vallesana tornava a competir després de dos mesos d'aturada del campionat i ho feia amb una gran exhibició en la setena cursa de la temporada, que li permet consolidar-se al cinquè lloc de la classificació general amb 58 punts, a 15 de la quarta classificada, la britànica Abbi Pulling, i amb un marge de 13 punts amb la sisena, l'alacantina Marta García.

La pilot nascuda a Granollers, i veïna de l'Ametlla del Vallès, sortia des de la quarta posició i la dificultat per avançar en aquest circuit urbà feia pràcticament impossible atacar les posicions del podi. "M'ha faltat una mica de ritme. Era molt difícil avançar aquí. En les frenades no estava molt còmoda, així que no he volgut arriscar molt. És cert que m'he acostat a Marta García, però no ho he vist clar i he preferit assegurar. Estic molt contenta d'haver mantingut la quarta posició, que suposa un bon grapat de punts que m'aniran molt bé de cara al campionat", explica la vallesana.

La pròxima cursa de les W Series tindrà lloc el 23 d'octubre al Circuit de les Amèriques a Austin (EUA) i l'última ronda del calendari serà a Mèxic el 30 d'octubre. 

Edicions locals