Denunciat un home per robar tres cadires de rodes de centres sanitaris

Una de les cadires, sostretes del CUAP de Granollers i del CAP de Canovelles, l'havia venuda per internet per 45 euros

Societat

Els Mossos van retornar les cadires als centres sanitaris de Granollers i Canovelles
Els Mossos van retornar les cadires als centres sanitaris de Granollers i Canovelles | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Granollers van denunciar penalment un home de 28 anys com a presumpte autor de dos delictes de furt, un delicte d’apropiació indeguda i un delicte de receptació pel robatori de cadires de rodes a centres de salut. Els agents van tenir coneixement que els dies 24 d’agost i 2 de setembre, un home va furtar dues cadires de rodes del CUAP de Granollers. En el primer dels fets l’home va arribar en ambulància al centre sanitari, ja que tenia una ferida al peu. Quan va sortir va furtar una cadira de rodes i se la va emportar sense l’autorització de ningú del centre.

Dies més tard, concretament el 2 de setembre, va repetir els mateixos fets, però aquest cop va arribar al centre caminant. En sortir també va emportar-se una cadira de rodes. Els policies van poder identificar el presumpte autor de les sostraccions, que va resultar ser un home de 28 anys.

El dia 28 de setembre una patrulla de paisà de la comissaria de Granollers va identificar l’home i va reconèixer als agents els fets. Va manifestar que una de les cadires l’havia venut per internet a través d’una aplicació de compra venda, i va facilitar als agents les dades del comprador per a què hi contactessin. Un cop els policies hi van contactar van poder recuperar la cadira. El comprador els va manifestar que havia pagat 45 euros per la cadira i que en cap cas va sospitar que pogués ser robada.

Els agents es van posar en contacte amb el CUAP de Granollers i els hi van dir que la cadira no era del seu centre, sinó que havia de ser d’un altre centre sanitari. Finalment, van contactar amb el CAP de Canovelles i van esbrinar que la cadira era d’aquest centre, ja que el dia 26 d’agost la van cedir a una persona, que es correspon amb la persona que havien identificat prèviament els mossos, però no l’havia tornat.

Per aquests fets, els agents van denunciar penalment l’home com a presumpte autor de dos delictes de furt, un delicte de receptació i un delicte d’apropiació indeguda. La cadira va poder ser retornada al centre.

Edicions locals