El Memorial Pelegrí Pi aplega 200 participants

Miguel Mestres i Mar Alsina van guanyar la marxa del CC Plana Lladó

Esports

El Memorial Pelegrí Pi torna a omplir els carrers de Mollet
El Memorial Pelegrí Pi torna a omplir els carrers de Mollet | Daniel Meumann

El Memorial Pelegrí Pi de ciclisme va tornar diumenge passat després de dos anys d'absència i ho va fer amb uns 200 participants. La jornada del CC Plana Lladó també va servir per homenatjar als ciclistes Melcior Mauri, Juan Cariñena i Juan Carlos Cariñena, que van rebre un reconeixement.

La marxa cicloturista va comptar amb dos recorreguts: el de Granera (94 km) i el de Gallifa (80 km), tots dos amb inici a les 8 h als voltants del pavelló Riera Seca.

Miguel Mestres i Mar Alsina van ser els guanyadors de la cursa en categoria masculina i femenina, respectivament. La prova va ser puntuable per la Xallenge Catalana de Mitja Distància. 

Germán Viejo, president del CC Plana Lladó, fa una bona valoració del Memorial: "Després de dos anys és positiva. No vam tenir cap accident ni incidència greu, només petites coses". El dirigent explica que, com és habitual, els ciclistes van optar majoritàriament pel recorregut de 94 km, deixant al curt "amb la meitat de participants respecte al llarg".

Sobre l'homenatge als tres ciclistes, Viejo afirma que "va anar bé", ja que els homenatjats "van quedar encantats". El president declara també que l'acte va servir de "punt de retrobament de ciclistes i companys que feia dècades que no coincidien". Sobre pròximes curses i futures edicions del Memorial Pelegrí Pi, el dirigent del CC Plana Lladó afirma que de moment no preparen res: "Ara volem descansar, després d'una prova tan gran com el memorial".

Edicions locals