El BMG posa a la venda l'abonament de la Lliga Europea del Fraikin

El club presenta la campanya 'BMG Show Time!' amb l'objectiu d'omplir el Palau d'Esports en els cinc partits de la fase de grups

Esports

El BMG posa a la venda l'abonament de la Lliga Europea del Fraikin
El BMG posa a la venda l'abonament de la Lliga Europea del Fraikin | BMG

El BMG ha iniciat la campanya de captació d'abonaments i venda d'entrades pels cinc partits que jugarà el Fraikin a la fase de grups de la Lliga Europea al Palau d'Esports. El club va presentar dilluns la iniciativa BMG Show Time! a la seu de l'empresa Fraikin amb el director general Víctor Vilà, l'entrenador Antonio Rama i el capità Antonio García Robledo.  

El Fraikin jugarà cinc partits com a local en la fase de grups i el club vol fer bullor l'olla del Palau d'Esports perquè l'afició sigui el vuitè jugador de la pista. El calendari europeu a l'Olímpic s'iniciarà l'1 de novembre contra l'Sporting de Lisboa (18.45 h). La resta de partits són el 22 de novembre contra l'Alpla Hard (18.45 h); el 13 de desembre, l'RK Nexe (20.45 h); el 7 de febrer, el Balatonfuredi (20.45 h); i el 21 de febrer, l'Skejrn (20.45 h). 

El preu de l'abonament dels cinc partits per als socis és de 55 euros i d'un partit, 17 –els socis infants de 6 a 17 anys pagaran 8 euros per partit i els menors, tindran entrada gratuïta–. Pels socis hi ha diverses modalitats d'abonaments, com ara el preu per familiar de soci, a 85 euros; i el soci jubilat o amb el carnet jove, a 40 euros. Pel que fa als aficionats, l'abonament pels majors de 17 anys és de 88 euros i el preu d'un partit 22; mentre que pels menors de 17, l'abonament és de 40 euros i d'un partit 11. 

El club vol incentivar la venda del carnet europeu i entre les persones que comprin l'abonament o una entrada, es faran dos sortejos amb el nom, Meet and Greet. Un d'aquests, tindrà com a premi a cinc persones que podran parlar després del partit amb els jugadors i l'altre, sortejarà quatre seients a la llotja i la sala VIP. 

Els socis i sòcies ja poden passar des d'aquest dilluns a comprar i retirar els seus abonaments a les oficines del club, al Palau d'Esports. L'horari és de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h i les tardes, de 16 a 20 h. 

Edicions locals