El Fraikin fa els deures contra el Benidorm (32-28)

Treballat triomf de l'equip d'Antonio Rama que es decideix en els últims cinc minuts

Esports

El Fraikin fa els deures contra el Benidorm (32-28)
El Fraikin fa els deures contra el Benidorm (32-28) | BMG / Xavier Solanas

El Fraikin Granollers ha complert amb els deures de la lliga Asobal amb una treballada victòria al Palau d'Esports contra el Benidorm, per 32 a 28. El duel ha estat ajustat fins als últims cinc minuts, quan un parcial de 5 a 1 ha decantat l'electrònic pels vallesans. El triomf fa créixer la bona dinàmica del Fraikin després d'imposar-se dimarts al debut de la Lliga Europea a Hongria i així agafa més confiança pel pròxim partit europeu, dimarts contra l'Sporting de Portugal al Palau d'Esports (18.45 h).

El compromís ha estat igualat durant tot el partit, excepte els últims cinc minuts. Fins i tot, al descans el resultat era favorable als alacantins, 14 a 15. El Benidorm ha jugat de set gairebé tot el partit i el Fraikin ho ha sabut aprofitar millor en la segona part, quan ha marcat fins a deu gols a porteria buida. Totr i això, el duel estava igualat a 27 gols a cinc minuts del final, però aleshores un parcial de 5 a 1 ha estat decisiu pel Fraikin. De fet, els últims cinc gols vallesans han estat de cinc golejadors diferents, que demostra el joc coral de l'equip amb les dianes de Sergi Franco, Jan Gurri, Pol Valera, Ghuilerme Torriani i Antonio Garcia. Això sí, Valera ha estat el màxim anotador amb sis gols, seguit d'Antonio Garcia, amb cinc. 

El Fraikin oblida la desfeta de la setmana passada a la pista de l'Ademar de Lleó i recupera el somriure, a base de victòries a Europa i l'Asobal. Dimarts, nova cita europea contra l'Sporting de Portugal.

Edicions locals