Tres pel·lícules vistes al festival de Sitges, seleccionades al Fantàstik Granollers

L'11a edició d'aquest certamen de gènere programa al novembre 5 llargmetratges i 17 curtmetratges

Cultura

L'espanyola 'Unicorn Wars' d'Alberto Vázquez serà la pel·lícula inaugural del Fantàstik
L'espanyola 'Unicorn Wars' d'Alberto Vázquez serà la pel·lícula inaugural del Fantàstik

Els responsables del festival Fantàstik Granollers, dedicat al cinema fantàstic i de terror, ja han donat a conèixer els títols que formaran part de l'11a edició, que se celebrarà al Cinema Edison entre el 17 i el 20 de novembre.

Pel que fa als llargmetratges, es projectarà el film coreà d'acció Project Wolf Hunting i les espanyoles Irati, ambientada al País Basc a l'edat mitjana, i Mantícora, el nou drama psicològic de Carlos Vermut. Les tres pel·lícules es van poder veure al recent festival de Sitges i, per tant, són inèdites a Granollers.

A més, enguany el festival presta especial atenció a l'animació amb l'espanyola Unicorn Wars – una paràbola política que ocuparà la sessió inaugural– i una sessió infantil amb la versió restaurada de la pel·lícula xinesa de 1983 La llegenda del Llibre Segellat.

Els curtmetratges a competició, 17 en total, es repartiran en dos blocs, divendres i dissabte, i aquest dia també es farà el lliurament dels Premis Fantàstik-MAC 2022.

Enguany, la imatge del Fantàstik gira al voltant del fenomen OVNI, que es reprodueix a la cartelleria i també centra els satírics arguments dels tres espots promocionals del festival, rodats a la Tèrmica de Roca Umbert. La informació i la venda d'entrades i abonaments es poden trobar al web.

Edicions locals