El Circuit dona el tret de sortida al Racing Weekend des de Montmeló

Ho ha fet amb una tarda en la qual pilots i aficionats han pogut compartir la passió pel motor en ple centre del municipi.

Esports

El Circuit dona el tret de sortida al Racing Weekend des de Montmeló
El Circuit dona el tret de sortida al Racing Weekend des de Montmeló | Circuit

Montmeló

El Racing Weekend ha estat oficialment inaugurat, ahir dijous, a la Plaça de la Vila de Montmeló, lloc que ha acollit una trobada informal entre alguns dels protagonistes del cap de setmana -acompanyats de les seves imponents unitats de competició- i els aficionats. Amb aquesta acció inaugural, el Circuit de Barcelona-Catalunya ha ofert una bestreta del que brindarà l'esdeveniment aquest cap de setmana.

Dos dels campionats més disputats i amb una participació més abundant, l’F4 Spain i la Clio Cup Series, han citat a dos dels seus actors principals en la localitat que acull el traçat català. Bruno del Pino i Jordi Palomeras han estat els pilots presents que han pogut signar autògrafs i conversar amb els curiosos que s'han acostat a la Plaça de la Vila. Sense cap dubte, tots dos seran candidats ferms al podi en els seus respectius campionats.

Aquests esportistes han estat acompanyats del director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, Josep Lluís Santamaría; de l'alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez; així com de Javier Sanz, director del Racing Weekend. Tots ells han donat aquesta tarda el tret de sortida a una edició més de l'esdeveniment nacional de referència en el món de l'automobilisme.

Per a completar l'ambientació de curses, Monlau Motul Technical School s'ha desplaçat a Montmeló per a realitzar diverses exhibicions de canvis de pneumàtics amb un monoplaça de l’F4 Spain. Greenpower Iberia s'ha sumat a la trobada amb un kit d'iniciació de competició sostenible, proposant un pit stop challenge al qual han pogut participar tots els públics.

Per a assistir al Racing Weekend aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya és necessari descarregar abans la invitació, per cortesia de la Real Federación Española de Automovilismo. Aquesta invitació no té cap cost, però acredita l'accés al recinte.

Altres atractius de l'esdeveniment

Pit Walk
El diumenge es durà a terme el pit walk de 12 a 12.30 h. Això permetrà als fans acostar-se a l'epicentre de l'acció en un moment de plena activitat frenètica, ja que equips i pilots es trobaran als seus boxs preparant les últimes curses del cap de setmana.

Easydrift
D'altra banda, els aficionats podran contemplar al pàdoc (concretament a una part del pàrquing IN2) autèntiques experiències d’Easydrift. Encara que les tandes de copilotatge ja estan completes, podran veure de primera mà a Miguel Ángel Casado realitzar excepcionals piruetes a bord del Hyundai i20N.

Rocco’s Dirt Weekend
Quan acabi l'activitat a pista, la diversió continuarà al Rocco’s Ranch. El traçat off-road situat a les instal·lacions del Circuit celebra aquest cap de setmana la primera edició del Rocco’s Dirt Weekend. L'esdeveniment reunirà els millors pilots de l’off road com Jorge Prado, Laia Sanz o Josep Garcia. L'entrada és gratuïta, però és necessari emplenar el següent formulari.

Accés al Circuit
L'accés a les instal·lacions s'efectuarà per la porta 3 a partir de les 8.30 h. El pàrquing habilitat per a estacionar serà l'IN6 i les tribunes obertes per a seguir l'activitat seran la Principal, C, G i B.

Edicions locals