'Tutankamon', un llibre fet per un calderí fanàtic d'Egipte

L'Àlex Novials, veí de Caldes de Montbui, presentava l'obra a la botiga Abacus de Mollet

Cultura

| Abacus Mollet

Caldes de Montbui, Mollet del Vallès

L'Àlex Novials, director de la revista Petit Sàpiens, presentava dissabte el seu llibre Tutankamon: el nen faraó i el descobriment de la seva tomba a Abacus Mollet. Es tracta d'un encàrrec que l'editorial Mosquito Books li va fer a Novials, i aquest –veí de Caldes de Montbui– hi va sintonitzar ràpidament.

L'autor assegura que és "fanàtic d'Egipte des de petit" i, de fet, a l'institut ja va fer el seu treball de recerca sobre Egipte. Amb aquesta publicació, per tant, considera que ha "tancat un cercle". L'obra ha sortit coincidint amb el centenari del descobriment de la tomba de Tutankamon i Novials destaca que els lectors es toparan amb una tasca gràfica i de recerca "espectacular". Pel que fa al contingut, el llibre relata "la descoberta de la tomba i el poc que sabem del faraó històric" i també dona a conèixer "la civilització de l'antic Egipte".

Si bé el llibre pot atraure persones de totes les edats, el públic principal al qual s'hi adreça és l'alumnat de primària, un fet que encaixa molt, precisament, amb el públic del Petit Sàpiens.

Edicions locals