Barcelona Beer Company llança una ronda de finançament per a la seva expansió internacional

L'empresa productora de la cervesa Cerdos Voladores confia en Fellow Funders per finançar el desenvolupament del seu projecte

Economia

Barcelona Beer Company llança una ronda de finançament per a la seva expansió internacional
Barcelona Beer Company llança una ronda de finançament per a la seva expansió internacional

Barcelona Beer Company, empresa cervesera artesanal independent de Llinars del Vallès, llança una nova ronda de finançament de 600.000 euros a través de Fellow Funders per expandir-se en l'àmbit nacional i internacional. Aquesta nova ronda de finançament col·lectiu d'inversió, que s'obrirà demà divendres 18 de novembre, comptarà amb tiquets des de 5.000 euros.

Barcelona Beer Company és una empresa catalana que es dedica a la producció de cervesa artesana o craft beer mitjançant diferents tècniques. Una elaboració natural sense químics ni conservants afegits que ja ha donat com a resultat 9 cerveses diferents, entre les quals destaca la seva marca insígnia Cerdos Voladores —una Indian Pale Ale (IPA)—, Miss Hops o Big Bear. L'empresa també està desenvolupant opcions sense gluten i alternatives sense alcohol.

A més, la producció de Barcelona Beer Company ha rebut fins avui 14 premis nacionals i internacionals, com ara el que ha obtingut la seva cervesa Big Bear: Medalla d'Or l'any 2020 a l'European Beer Challenge (una de les competicions més prestigioses del continent, que fa que aquesta cervesa es posicioni entre les millors del món) o la referència Santa Rita, que el 2019 va ser guardonada amb la Medalla de Plata al World Beer Idol.

Actualment, Barcelona Beer Company disposa d'una capacitat de producció de 7 milions de litres i ha estat reconeguda com la primera empresa cervesera artesanal independent d'Espanya per l'informe Alimarket Gran Consumo. A més a més, ja és present als principals canals de distribució nacionals com ara El Corte Inglés.

Així mateix, l'empresa ja té presència internacional a 14 països i una filial als Estats Units amb què posarà en marxa l'exportació a aquest mercat. Seguint aquesta línia, Barcelona Beer Company llança una ronda de finançament per portar a tots els racons del món les seves cerveses, reforçant així la seva comercialització nacional i internacional.

"El sector cerveser ha crescut i ha canviat molt en els darrers anys. Crec que des de la nostra empresa estem fent una gran aportació a aquesta tendència de cervesa artesana o craft beer, que sens dubte continuarà creixent. Per a aquesta ronda de finançament comptem amb els millors companys, Fellow Funders, amb els que aconseguirem els nostres objectius de finançament per seguir creixent", Alfredo Núñez, CEO de Barcelona Beer Company.

Edicions locals