Detinguts dos homes per deu robatoris amb força a trasters de la Garriga i l'Ametlla

Els investigadors van denunciar penalment una tercera persona que hauria participat en tres d’aquests robatoris

Societat

Detinguts dos homes per deu robatoris amb força a trasters de la Garriga i l'Ametlla
Detinguts dos homes per deu robatoris amb força a trasters de la Garriga i l'Ametlla

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Granollers van detenir, els dies 14 i 15 de novembre, dos homes de 42 i 21 anys com a presumptes autors de deu robatoris amb força a trasters de la Garriga i l’Ametlla del Vallès.

Els robatoris es remunten a principis d’any, concretament entre els dies 3 i 5 de gener, quan es va denunciar el robatori a deu trasters del Vallès Oriental, set a la Garriga i tres a l’Ametlla del Vallès.

Els detinguts accedien a pàrquings comunitaris i, un cop a dins, forçaven les portes dels trasters per sostreure els objectes de valor que hi trobessin. Els lladres es van emportar tres bicicletes, dues d’elles elèctriques, un rellotge, una bateria, un televisor i roba, entre altres objectes. El valor del material sostret ascendeix a uns 13.500 euros, sense tenir en compte els danys ocasionats a les portes.

El 14 de novembre els investigadors van poder detenir un dels autors, gràcies a la col·laboració de la Policia Local de Parets del Vallès. El segon autor va ser detingut l’endemà, també a Parets del Vallès. Una tercera persona va ser denunciada penalment, ja que se la relaciona amb tres dels robatoris comesos a la Garriga.

El 16 de novembre els dos detinguts van passar a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Mollet del Vallès, qui va decretar llibertat amb càrrecs.

Edicions locals