Detinguda per enganyar dones grans per entrar a casa seva i robar-hi

Els Mossos van rebre una denúncia d'una veïna de les Franqueses que va ser víctima d'un dels robatoris

Societat

les Franqueses

Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte una dona de 39 anys acusada d'un delicte de furts a l'interior de domicilis on viu gent gran. La detenció es va produir dos dies després de la denúncia interposada per una veïna de les Franqueses del Vallès, una dona gran que va ser víctima d'un robatori a l'interior de casa seva.

Segons han explicat els Mossos, la detinguda, sota el pretext que necessitava un got d'aigua, anar al lavabo o que simplement necessitava ajuda arran d'un suposat embaràs, es guanyava la confiança de dones grans, que la convidaven a entrar a casa seva. A l'interior de les cases, demanava per anar al lavabo o bé aprofitava la distracció de les dones grans per furtar el que tenia al seu abast.

En l'últim cas, registrat la setmana passada a les Franqueses, la detinguda va robar un moneder, amb 520 euros i les targetes de crèdit de la víctima.

La investigació dels Mossos va permetre la localització de la dona, que va ser detinguda i va passar a disposició judicial. Posteriorment va quedar en llibertat amb càrrecs. El cos policial té constància que la detinguda es dedica sovint a aquesta activitat, ja que li consten antecedents pels mateixos delictes a les rodalies de Granollers i les Franqueses.

Edicions locals