El Fraikin és una piconadora contra l'Alpla Hard (38-28)

L'equip encadena la tercera victòria a la Lliga Europea i és líder del grup C

Esports

El Fraikin és una picondora contra l'Alpla Hard (38-28)
El Fraikin és una picondora contra l'Alpla Hard (38-28) | BMG

Tres partits i tres victòries. El Fraikin Granollers es mostra intractable a la Lliga Europea i després de tres jornades segueix invicte amb bon joc. L'equip dirigit per Antonio Rama va ser una piconadora contra l'Alpla Hard d'Àustria al Palau d'Esports amb una àmplia victòria amb un marge de deu gols, per 38 a 28. El màxim golejador granollerí ha estat Sergi Franco, amb 6 gols, seguit de Pol Valera i Guillherme Torriani, amb 5.

Els vallesans han dominat l'enfrontament continental des dels primers compassos i no ha donat cap opció als austríacs. Al descans, el Fraikin guanyava 18 a 14 i a la represa el marge s'ha anat ampliant. A les acaballes, el BMG ha gaudit d'una màxima avantatge de 12 gols (35-23), tot i que l'Alpla Hard ha pogut escurçar la diferència fins als deu gols.

El Fraikin és líder, del grup C, intractable amb sis punts i està a l'espera per saber si tancarà la jornada en solitari. Això dependrà del partit entre el Nexe i l'Sporting de Portugal. El Nexe és segon amb quatre punts i si guanya, empataria amb el Fraikin amb sis. 

El pròxim partit a la Lliga Europea del Fraikin serà el pròxim dimarts, 29 de novembre, a la pista de l'equip danès de l'Skjern Handbold, que és tercer amb sis punts i ve de guanyar contra el Balatonfüredi (28-31) amb Joel Jönsson i Eivind Tangen com a màxims golejadors amb 8 gols cadascun.

Edicions locals