El KH-7 reprèn la Lliga Guerreras contra l'Elx

L'equip vol capgirar la ratxa negativa de resultats del primer tram de la temporada amb un triomf dissabte

Esports

| BMG

Granollers

El KH-7 té marcat al calendari amb un cercle el partit de la setena jornada de la Lliga Guerreras, que tindrà lloc dissabte al Palau d'Esports contra l'Elx. L'equip vallesà ha estat un mes sense competir per l'aturada de l'Europeu, així que l'últim duel que va disputar va ser el passat 22 d'octubre al Palau contra el Porriño, que va acabar en derrota (23-28). 

L'equip va arribar a l'aturada competitiva amb males sensacions amb un punt en sis jornades i al penúltim lloc, empatat amb el cuer, La Rioja. "En les primeres sis jornades no vam estar capaces de guanyar, vam tenir un inici de temporada complicat, vam patir lesions importants, però ja no podem pensar en més excuses i hem d'afrontar dissabte el partit transcendental contra l'Elx", assenyala la tècnica Dolo Martín, que té molt clar l'objectiu de l'equip: "s'ha de guanyar i tenim bones condicions per fer-ho". 

Precisament, l'Elx és l'antepenúltim classificat, amb quatre punts, i en cas de derrota, deixaria encara més despenjades les granollerines. Tot i això, la plantilla només pensar en sumar dos punts més –seria el primer triomf de la temporada– i trencar, definitivament, la ratxa negativa del primer tram del curs. "Hem treballat moltíssim aquestes quatre setmanes, crec que estem millor preparades ara que a l'inici de la temporada. Hem fet una mini pretemporada, que ha estat molt positiva", diu Martín. 

Així doncs, el KH-7 vol que el partit contra l'Elx sigui el seu punt d'inflexió del curs. 

Sessió de motivació al Palau

El cos tècnic ha treballat durant l'aturada competitiva els aspectes físics, però no s'ha oblidat dels psicològics. La setmana passada, el KH-7 va rebre una sessió de motivació d'un dels seus patrocinadors amb l'objectiu de cohesionar, encara més, el grup de noies. La jornada va consistir en una sessió amb jocs i activitats per enfortir els lligams entre les jugadores i el cos tècnic. "Va ser una activitat consensuada amb el club i va ser molt positiva. Crec que l'equip necessitava fer pinya després dels canvis que van haver a l'estiu, amb nou cos tècnic i les incorporacions de noves jugadores. L'activitat va servir per desconnectar del dia a dia de la pista", explica, amb satisfacció, Dolo Martín, que dona molta importància els aspectes físics i també els psicològics. 

 

Edicions locals