El Circuit posa a la venda les entrades de MotoGP i Fórmula 1 del 2023

Durant el divendres es farà un descompte del 25% en una selecció d'entrades

Esports

| Circuit de Barcelona-Catalunya

Granollers, Montmeló, Parets del Vallès

El Circuit de Barcelona-Catalunya posarà a la venda les seves entrades per la Fórmula 1 (2-4 juny) i el MotoGP (1-3 setembre) avui divendres, 25 de novembre. Ho farà coincidint amb la celebració del Black Friday, ocasió per a la qual ha preparat una promoció d'un 25% de descompte en una selecció d'entrades. L'oferta serà vàlida des de les 8 del matí del mateix divendres fins a les 23.59 h d'aquest dia en totes les compres realitzades a través de la pàgina web del Circuit.

Per als amants de la categoria reina de l'automobilisme, la promoció s'aplica als abonaments de tres dies de les categories Superfan (Tribunes A, L, M) i Excellence (Tribuna Principal i F). Com a novetat, totes les graderies de les tribunes contemplades en la categoria Superfan estaran cobertes, oferint així una experiència molt més còmoda per a l'espectador. Amb el 25% de descompte, qualsevol abonament de Tribuna Superfan tindria un preu rebaixat de 299,25 € (enfront dels 399 € sense descompte). L'abonament Excellence es podrà adquirir per 363 € (o per 484 sense descompte). Les entrades de la resta de categories també estaran disponibles al preu de venda al públic.

Descomptes per al Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP
Per als qui prefereixin les dues rodes, la promoció de Black Friday per al Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ s'aplica sobre qualsevol dels abonaments de tres dies: Pelouse, Fan (Tribunes J, K, N, Principal), Superfan (Tribunes E, A i M) i Excellence (Tribunes G, B, C, F i H). Amb el 25% de descompte es poden adquirir entrades des de 54 € (Pelouse) fins a 108,75 € (Excellence).

També a la venda el producte Abonat 2023
Els més fidels tenen a la seva disposició una fórmula que els permet gaudir de totes les curses de l'any, així com de múltiples avantatges: el carnet d'Abonat 2023. Aquesta modalitat compta amb un 10% de descompte de llançament fins al 5 de gener de 2023. Els Abonats també compten amb categories, cadascuna d'elles a diferent preu segons les zones que contemplen: Pelouse, Pelouse Privilege, Fan (Tribunes J, K, N), Fan Plus (Tribunes B, G, C, H, E) i Excellence (Tribuna Principal i F). L'abonament més econòmic té un preu de 156,75 € amb el descompte.

Edicions locals