Renfe recupera el Tren Blanc els festius a la R3

El comboi vol facilitar l'accés a la zona de muntanya, amb horari de sortida de Granollers a les 9.46 h i tornada de La Molina a les 17.50 h

Societat

| Renfe

A partir del 6 de desembre, Renfe recuperarà l'anomenat Tren Blanc amb una nova freqüència per sentit a la línia R3 de Rodalies de Catalunya els caps de setmana i festius amb l’objectiu de facilitar l’accessibilitat dels viatgers a la zona de muntanya per gaudir de l’oferta d’oci que durant tot l’any es pot trobar al territori per on circula aquesta línia.

El tren sortirà els dissabtes, diumenges i festius des de Barcelona-Plaça de Catalunya a les 09.06 –i de Granollers-Canovelles a les 9.46 h– i arribarà a Ripoll 11.10. La tornada serà a les 17.50 des de La Molina per arribar a Granollers a les 20.01.

"El Departament de Territori i Renfe han treballat de forma conjunta per millorar els horaris a la línia R3 que ja es van modificar a l’abril d’aquest any aprofitant la reconfiguració de serveis que circulen per plaça de Catalunya. Llavors ja es va incorporar un nou tren que permetia arribar a la part nord de l’R3 a primera hora del matí", explica ara la Generalitat, que al desembre de l'any passat reclamava la restitució del tren blanc. Pocs dies abans, la plataforma 'Perquè no ens fotin el tren' en denunciava la supressió.

Amb aquests nous horaris es torna a incentivar els desplaçaments en aquesta línia durant el cap de setmana amb un nou servei a l’R3 per sortir de Barcelona al voltant de les 9 h cap a la Garriga, Vic o Ripoll.

Edicions locals