El Gran Recapte suma més de 120.000 quilos d'aliments a la comarca

A banda de les donacions físiques del passat cap de setmana, fins diumenge es poden seguir fent a través de bizum o transferència

Societat

Un grup de voluntàries a un punt de recollida del Gran Recapte
Un grup de voluntàries a un punt de recollida del Gran Recapte | Xavier Solanas

El Gran Recapte d'Aliments, que el cap de setmana passat feia la recollida física a supermercats, va aconseguir recaptar més de 120.000 quilos d'aliments al Vallès Oriental. El delegat del Banc d'Aliments a la comarca, Joan Hidalgo, considera que "encara ha anat prou bé, tenint en compte la inflació i que dues grans cadenes enguany no s'hi van adherir", diu.

La xifra, però, queda molt lluny dels 217.000 quilos recollits a la darrera campanya física, en 2019. Fins diumenge vinent encara es poden fer aportacions a través de bizum (al número 33596) i donacions al web granrecapte.com.

A més, també fins diumenge es poden seguir comprant tiquets de donacions de 3 euros a les botigues de barri o dels mercats, com el de Sant Carles de Granollers. Aquests tiquets paguen donacions en dipòsit, de manera que les entitats solidàries poden disposar de producte fresc segons les necessitats dels seus beneficiaris.

Edicions locals