Jordi Relats i Núria Hospital guanyen la CNG4Camins

Participen més de 300 atletes en la quarta edició de la cursa popular del CNG

Esports

Núria Hospital
Núria Hospital | Toni Torrillas / SomGranollers

Granollers

Núria Hospital i Jordi Relats han guanyat la 4a edició de la cursa de muntanya CNG4Camins, que diumenge va reunir més de 300 atletes. Els Diables de Granollers van ser els encarregats de donar el tret de sortida de la cursa popular, amb sortida i arribada al pavelló de Can Bassa.

Jordi Relats té agafada la mida a la prova del CNG i va guanyar-la per tercera vegada. L'atleta va superar la prova més exigent, de 14 km i més de 240 metres de desnivell acumulat, amb un temps de 50 minuts i 3 segons. El podi masculí es va completar amb el segon lloc d'Àlex Salazar, amb 51 minuts i 27 segons, i al tercer, Joan Carrasco, amb 52 minuts i 25 segons. Pel que fa al podi femení, Núria Hospital va imposar-se amb un temps de 57 minuts i 36 segons, seguida d'Anna Guirado, que va fregar l'hora en cursa, i Marta Romero, amb 1 hora, 2 minuts i 24 segons. 

La cursa granollerina també va comptar amb una distància curta, de 6 km i més de 100 metres de desnivell acumulat, que van guanyar Marc Merino, amb 19 minuts i 32 segons, i Júlia Crous, amb 26 minuts i 41 segons. Enguany, com a novetat hi havia les curses infantils amb una vintena de participants. 

Solidaritat amb El Xiprer

La CNG4Camins va ser solidària perquè va recaptar diners per la Fundació El Xiprer, que acull i acompanya aquelles persones que, per diversos motius, pateixen solitud, pobresa, exclusió o marginació social, i que amb l’aportació obtinguda es podrà donar l’oportunitat als joves que prenen part del projecte d’esmorzars d’El Xiprer de fer alguna pràctica esportiva perquè puguin aprendre a nedar al CNG.

Edicions locals