El KH-7 buscarà la primera victòria a la pista del cuer

Dissabte visita el Logronyo després de perdre set dels vuit partits disputats

Esports

El KH-7 buscarà la primera victòria a la pista del cuer
El KH-7 buscarà la primera victòria a la pista del cuer | Xavier Solanas / BMG

Granollers

El KH-7 segueix sense sumar cap triomf a la Lliga Guerreras després de perdre al Palau d'Esports contra l'Elx (17-26) en una segona part per oblidar. Després d'una aturada competitiva d'un mes, l'equip dirigit per Dolo Martín s'havia conjurat per guanyar el compromís contra les antepenúltimes, però finalment va caure derrotat davant la seva afició, que havia respost a la crida del club amb prop de 1.500 espectadors.

El sènior femení viu moments complicats després de vuit jornades disputades amb un balanç de set derrotes i un empat. El KH-7 és penúltim classificat, amb un punt, i empata amb el cuer, La Rioja. Com antepenúltim, hi ha ara el Zuazo Barakaldo, amb quatre punts. "Toca fer reflexió i autocrítica. S'ha d'intentar afrontar el partit de la setmana vinent amb una altra actitud, amb més ganes i una mentalitat nova", deia Dolo Martín. 

El pròxim encontre de les vallesanes serà transcendental perquè visiten la pista del cuer, La Rioja, que encadena cinc derrotes. El duel hauria de marcar un punt d'inflexió. 

Edicions locals