La Mitja Montornès 2023 se celebrarà el 26 de març

La 28a edició de la cursa tornarà a la normalitat després de la pandèmia

Esports

La Mitja Montornès tornarà sense restriccions per la COVID
La Mitja Montornès tornarà sense restriccions per la COVID | JL.R.B.

Montornès del Vallès

La Mitja Montornès ja té data per la seva 28a edició, el diumenge 26 de març de 2023. La cursa celebrarà un cop més els seus habituals recorreguts de 21 km i de 6 km i ho farà en les condicions prepandèmiques, amb tots els participants i sense limitacions en els serveis oferts.

El recorregut de la prova de 21 km recorrerà els municipis de Montornès, Montmeló, Vilanova i La Roca, mentre que la de 6 km es quedarà als dos primers. La sortida serà a les 10 h de la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes de Montornès.

La Mitja de 2023 no tindrà cap limitació de participants ni restriccions per la COVID, després de tres anys convulsos amb cancel·lacions i una edició diferent de l'habitual. Per tant, la prova tornarà a comptar amb tots els serveis com les activitats infantils, les dutxes o el plat de pasta en finalitzar el recorregut.

La cursa també ha anunciat que per la 28a edició tornaran a col·laborar amb Creu Roja, juntament amb l'empresa Henkel. En aquest aspecte, es faran diverses activitats i campanyes de recaptació que es destinaran a projectes socials a tota la comarca.

Les inscripcions s'obriran pròximament, en una data encara pendent de confirmar pel Club Atletisme Montornès.

Edicions locals