Pau Segalés treu a la venda un llibre màgic adreçat tant a infants com a adults

'L'Univers Màgic de Pau Segalés' es pot adquirir a la Bodega Segalés o contactant el mag molletà per correu electrònic

Cultura

Pau Segalés treu a la venda un llibre amb el qual petits i grans podran fer màgia
Pau Segalés treu a la venda un llibre amb el qual petits i grans podran fer màgia

El mag molletà Pau Segalés ha tret a la venda un llibre amb el qual es pot fer màgia. Sota el nom de L’Univers Màgic de Pau Segalés, aquesta publicació s'adreça tant a la canalla com als adults.

A finals del 2021 s'activava el projecte que aquest Nadal ha vist la llum en forma de llibre, però un de ben especial. La idea original era fer una caixa màgica per poder vendre després dels espectacles, però finalment ha anat més enllà, amb una proposta ben original.

Es tracta d'un llibre trucat, que, de fet, va ser imprès en una copisteria de Valladolid regentada per un mag. Depèn com s'obri el llibre, s'hi trobaran totes les pàgines blanques; totes les pàgines dibuixades però en blanc i negre; o totes les pàgines pintades i en color. El protagonista dels dibuixos, evidentment, és el mag molletà.

Cal apuntar també, que cadascú pot personalitzar el llibre a la seva manera, i és que s'hi poden fer dibuixos i pintar la part que es desitgi, i el truc continuarà funcionant, amb tres continguts diferents dins les mateixes pàgines del mateix llibre.

Les il·lustracions han anat a càrrec de la molletana Lalopez; i un altre molletà que també ha participat en aquest projecte és en Martí Matute, qui ha creat el vídeo promocional i explicatiu de L'Univers Màgic de Pau Segalés.

El lot (que té un preu de 20 euros), inclou una vareta màgica de 50 centímetres, una postal amb una dedicatòria (pot ser personalitzada si així se li demana al mateix Pau Segalés), l'accés amb un codi QR a un vídeo explicatiu i un sobre amb lacre.

Tot plegat es pot adquirir o presencialment a la Bodega Segalés (avinguda de Rafael Casanova, 56, Mollet) o demanant-ho per correu electrònic a [email protected]. Al llarg de les darreres setmanes, ja s'han fet enviaments al llarg de tot l'Estat, així com a països com Portugal, Itàlia o Suïssa.

Edicions locals