Pau Farell recull l'obra dels darrers anys a la mostra 'Emogiclastes'

L'artista granollerí i professor al Ginebró inaugurarà l'exposició divendres a l'espai L'estació és allà de Cardedeu

Cultura

Pau Farell inaugurarà divendres l'exposició 'Emogiclastes'
Pau Farell inaugurarà divendres l'exposició 'Emogiclastes'

CardedeuRedacció

L'artista granollerí Pau Farell inaugura divendres (19 h) Emogiclastes i el futur de l'educació artística, una exposició de poesia visual i art conceptual en formats diversos, com l'escultura, el pirogravat, la cianotípia i l'objecte trobat. La proposta de Farell es podrà visitar a l'espai per a les arts i les lletres L'estació és allà de Cardedeu (avinguda Catalunya, 8).

Pau Farell (Granollers, 1983) és artista, il·lustrador i educador. Doctor en Art i Educació per la UB, és professor de batxillerat artístic al Ginebró de Llinars del Vallès i col·laborador al Grau d'Arts de la UOC. Va ser artista resident a Roca Umbert Fàbrica de les Arts durant 5 anys, on va realitzar diverses exposicions col·lectives (Tancat, Col·lisions, Diálogo de besugos, entre altres projectes). El 2015 va exposar Anima(l), un conjunt d'obres pictòriques conceptuals de gran format a la sala gran de la Sala Ciutat de Granollers. Col·labora habitualment amb il·lustracions per als diaris SomGranollers i SomMollet, i ha il·lustrat diversos projectes com La Fotografia i la mare que els va parir de Jordi Ribó i Una Història Granollerina de Diego Sola. Des de 2014 ha realitzat una desena de projectes d'art urbà i pintura mural a la comarca, majoritàriament comunitaris i participatius.

El 2021 va exposar el projecte Siguem Efímers a Vallgrassa, Centre Experimental de les Arts, al parc natural del Garraf, "en certa manera una anticipació del nou conjunt d'obres que es podrà veure aquest hivern a Cardedeu", explica.

Edicions locals