Un jove de 21 anys, detingut pel robatori a una casa de Caldes

Els fets van succeir a la urbanització de Torre Negrell, quan els Mossos van rebre l'avís que dos homes estaven trucant als intèrfons

Societat

Caldes de Montbui

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Caldes de Montbui van detenir, el 13 de gener, un home de 21 anys per la seva presumpta relació amb un robatori amb força que s’acabava de cometre en una casa de la urbanització de Torre Negrell de Caldes de Montbui i per una temptativa de robatori en una altra casa del mateix carrer.

Els agents van rebre avís que dos homes estaven trucant als intèrfons de les cases d’aquesta urbanització, presumptament per assegurar-se que no hi hagués ningú a l’interior i després cometre un robatori. Les patrulles van fer una recerca per la zona i molt a prop, a l’interior d’un cotxe davant d’una casa, van localitzar un dels dos homes que estaven buscant amb una actitud sospitosa.

A l’interior del vehicle, que estava relacionat amb altres robatoris amb força a domicilis, van trobar una part d’una joia i un telèfon mòbil del qual no va poder aportar cap dada de la seva procedència.

Paral·lelament, en aquell mateix moment els propietaris de la casa davant de la qual estava aparcat el vehicle van arribar i van manifestar als agents que una finestra estava forçada i l’interior de la casa estava regirat.

Per aquests motius, van detenir l’home per la seva presumpta relació amb el robatori amb força. Després de passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia va decretar la llibertat amb càrrecs del detingut.

La investigació continua oberta per determinar la procedència dels objectes recuperats i comprovar si estan relacionats amb altres robatoris.

Edicions locals