Willy Isiani és el nou fitxatge del Recanvis Gaudí Mollet

L'ala-pivot georgià arriba per ajudar als molletans a sortir d'un moment crític

Esports

Willy Isiani va passar per la NCAA d'Estats Units
Willy Isiani va passar per la NCAA d'Estats Units | NCAA

Mollet del Vallès

El Recanvis Gaudí Mollet es reforça al mercat d'hivern per revertir la situació de l'equip. La nova incorporació del combinat molletà és Willy Isiani, ala-pivot georgià que arriba des del Cáceres Basket de LEB Or. Isiani compta amb una carrera marcada per les seves estades al seu país natal, a Espanya i a la NCAA, la lliga universitària dels Estats Units.

Willy Isiani és un ala-pivot de 25 anys i 2,02 metres d'alçada que arriba al Plana Lledó després de mig any al Cáceres Basket de LEB Or, on ha tingut un rol de rotació. La carrera del nou jugador del Mollet va començar al MIA Tiblisi de Geòrgia d'on va sortir per anar a l'acadèmia del Gran Canària. A continuació, Isiani va tenir una experiència de 4 anys a la NCAA estatunidenca amb el Detroit-Mercy Titans, per acabar tornant a Espanya l'estiu passat amb el Cáceres.

Amb aquesta incorporació, el CB Mollet espera donar nus aires a la seva plantilla, molt afectada durant tota la temporada per una plaga de lesions i baixes.

Primer partit aquest cap de setmana

El nou jugador del conjunt molletà podrà debutar aquest mateix dissabte al partit que enfronta a l'equip local contra el Maderas Sorli Benicarló. El rival, però, no és gens fàcil. El Benicarló és quart amb un balanç de 10-6 i ja va superar al conjunt molletà a la primera volta per 72-65. El partit entre el Mollet i el Benicarló es disputarà el dissabte a les 19 h al Plana Lledó.

 

Edicions locals