El KH-7 es juga el passi a la fase final de la Copa de la Reina

Dissabte visita la pista del Morvedre, líder de la segona categoria estatal

Esports

| BMG

la GarrigaRedacció

El KH-7 es juga el passi a la fase final de la Copa de la Reina en sun sol partit, però, per fer-ho, necessita guanyar a la pista de l'equip líder de la Divisió d'Honor d'Or, el Morvedre. L'eliminatòria es disputa en un únic partit i a la pista de l'equip d'inferior categoria, és a dir, al palau del Morvedre, que aquesta temporada només ha cedit un empat i la resta de partits han estat victòries

L'objectiu de l'equip a la Copa de la Reina és passar a la fase final. "La clau contra el Morvedre serà portar el temps del partit amb la iniciativa a l'electrònic, perque el rival senti que no pot tenir cap oportunitat", explica la tècnica Dolo Martín, que assenyala la dificultat del rival amb una plantilla compensada i una jugadora internacional, Sandy Barbosa. "Tot el joc passa per Sandy, així que intentarem anul·lar la jugadora i ho haurem de fer amb la nostra millor versió defensiva, tal com vam fer en l'últim duel contra l'Atlético Guardés", diu Martín.  

El KH-7 arriba a la segona ronda de la Copa de la Reina en un bon estat de forma després de guanyar, dissabte passat al Palau d'Esports, el segon partit de la temporada contra l'Atlético Guardés (21-14). El KH-7 té una ratxa positiva en els darrers cinc partits amb dues victòries, dos empats i una derrota. Tot i seguir en llocs de promoció de permanència, la salvació queda a només dos punts. 

Edicions locals