Judith Carricondo i Marc Tort, millors esportistes de Mollet

La ciutat premia els millors esportistes del 2022 al Teatre Can Gomà

Esports

Judith Carricondo i Marc Tort, millors esportistes de Mollet
Judith Carricondo i Marc Tort, millors esportistes de Mollet | Ajuntament de Mollet

Mollet del VallèsSergi Casanovas

La Nit de l'Esport va tornar a premiar els millors esportistes de l'any. Judith Carricondo i Marc Tort es van endur els premis de millor esportista femenina i masculí, repetint els èxits que ja van tenir els dos l'any passat. La 30a edició de la gala, celebrada divendres al Teatre de Can Gomà, va premiar a diversos esportistes i clubs de la ciutat.

El premi a millor esportista femenina va ser per Judith Carricondo, lluitadora de l'Actitud Boxing Crew. La lluitadora afirma que és un premi molt especial: "És un orgull perquè soc la guanyadora per segon any consecutiu. És un reconeixement a tota la feina que faig". El 2022 la lluitadora ha participat per primer cop a un campionat europeu, i per aquest any es marca com a objectiu "anar al del món".

El premi masculí va ser per Marc Tort, del Club Atlètic Mollet. L'atleta afirma que no creia que guanyaria aquest any: "Ha estat una sorpresa molt agradable estar nominat per segon any i no m'esperava guanyar". Tort explica que aquest guardó és "una recompensa al treball diari" i també a la feina dels seus companys. Sobre el 2022, el valora com un any "similar a l'anterior i potser una mica millor" i pel 2023 es marca la meta d'anar al mundial d'atletisme al març.

Els dos premis a millors promeses han estat per Aroa Zapata, del Club Atlètic, i per Jordi García, de l'Actitud Boxing Crew. Aroa Zapata reconeix que ha estat una experiència nova: "Al principi estava molt nerviosa, però ha estat molt guai. No m'esperava guanyar". L'atleta també explica que aquests reconeixements l'ajuden "per motivar-me i superar nius reptes".

Per part de Jordi García, el lluitador pensa que rebre aquest guardó és un premi al seu esforç: "Guanyar aquest premi és molt xulo, perquè et premia després de la feina de tot l'any. Estic molt content". Aquest és el tercer premi promesa pel García, qui afirma que "com més cops el pugui guanyar, millor".

Més premiats

La Nit de l'Esport també va premiar a molts altres esportistes i entitats. L'equip sènior femení del Mollet HC i el juvenil A de la UFS Mollet es van endur els premis de millor equip i millor equip de base respectivament. El club d'hoquei patins també va guanyar el guardó a millor entitat, mentre que l'Escola Sant Gervasi es va endur el de millor escola. L'empresa Recanvis Gaudí va ser reconeguda com el millor patrocinador de l'any i el preparador de tenis Carles Martínez va rebre el premi de millor entrenador.

Finalment, els premis a l'esportivitat als Jocs escolars i el premi gest i valors esportius van ser per l'Escola Joan Salvat i Papasseit i pel Club Bàsquet Mollet respectivament.

Edicions locals