Victòria d'infart del KH-7 contra el Morvedre per passar a la fase final de la Copa

Supera a les valencianes després d'una pròrroga (26-27) i lluitarà pel títol del 21 al 23 d'abril

Esports

| BMG

GranollersRedacció

El KH-7 ha superat la segona ronda de la Copa de la Reina i s'ha classificat per a la fase final de Màlaga, del 21 al 23 d'abril. L'equip dirigit per Dolo Martín va guanyar l'eliminatòria a la pista del BM Morvedre després de necessitar una pròrroga (26-27). La plantilla va celebrar a la pista valenciana l'accés a la fase final en acabar el duel d'infart. 

Les vallesanes eren les favorites però tenien davant seu el Morvedre, líder de la Divisió d'Honor d'Or i amb Sandy Barbosa com a figura. De fet, la internacional va complir amb els pronòstics i va ser la màxima anotadora amb 13 dianes, que van ser finalment insuficients per eliminar al KH-7. A la primera part, el BMG va aconseguir marxar al descans amb el marge d'un gol, 13 a 14. Fins i tot a la represa va aconseguir un parcial de 0 a 5, que semblava decantar l'eliminatòria, però les locals mai es van donar per rendides. De fet, el Morvedre va donar la volta a l'electrònic i Ona Vegué va marcar el gol al tram final de l'empat, 23 a 23, que forçava la pròrroga. La màxima anotadora del KH-7 va ser Ester Somaza, amb set dianes.

Al temps afegit, el KH-7 va fer servir la seva condició d'equip superior i va gestionar millor els deu minuts de pròrroga, per celebrar el passi a la fase final per tan sols un gol. D'aquesta manera, les de Dolo Martín compleixen amb l'objectiu de passar a la fase final. També s'han classificat l'Elx, el Rocasa Gran Canaria, La Rioja, el Gijón i l'Atlético Guardés, ja estaven classificats el Costa del Sool Málaga i el Super Amara Bera Bera.

Edicions locals