Pol Valera i Joan Cañellas guanyen el bronze Mundial amb Espanya

Els dos jugadors vallesans s'imposen amb l'equip estatal a la final de consolació contra Suècia

Esports

Pol Valera i Joan Cañellas guanyen el bronze Mundial amb Espanya
Pol Valera i Joan Cañellas guanyen el bronze Mundial amb Espanya | RFEBM

la Garriga, Santa Maria de PalautorderaRedacció

Pol Valera, de la Garriga i jugador del Fraikin, i Joan Cañellas, de Santa Maria de Palautordera i del Kaddetten, s'ha penjat un bronze al Mundial d'handbol en la final de consolació amb Espanya. L'equip estatal s'ha imposat contra els amfitrions de Suècia, per 36 a 39, després d'una gran segona part.

Valera no ha jugat cap minut de la final de consolació perquè ha quedat fora de la convocatòria. El garriguenc va arribar al Mundial ja amb la competició iniciada i per la baixa per lesió d'Ian Tarrafeta. Pel que fa al de Santa Maria de Palautordera, ha tingut un paper determinant en la final de consolació amb cinc gols.

Valera suma el seu segon metall amb Espanya després de l'or a l'estiu als Jocs del Mediterrani; pel que fa a Cañellas, suma un metall més al seu ampli palmarès que suma un total de nou. El de Santa Maria de Palautordera va aconseguir l'or Mundial el 2013 i el bronze els anys 2011, 2021 i 2023; també ha guanyat l'Europeu el 2018 i 2020, ha fet plata el 2016 i 2022 i el bronze el 2014.

Edicions locals