Carles Montllor i Irene Llario, campions de la Cursa de Sant Vicenç

La cursa del CA Mollet va reunir prop de 1.000 participants en la seva 24a edició

Esports

La prova atlètica va tornar a omplir els carrers de la ciutat
La prova atlètica va tornar a omplir els carrers de la ciutat | CA Mollet

Mollet del Vallès

Carles Montllor, del LEA La Blanca, i Irene Llario, del Born To Run, van ser els guanyadors de la 24a edició de la Cursa de Sant Vicenç, celebrada el passat diumenge. La prova atlètica va comptar amb prop de 1.000 participants, superant la xifra de l'any passat, però quedant-se a les portes del miler d'atletes desitjat.

A la cursa del Club Atlètic Mollet no hi va haver sorpresa. Carles Montllor va sumar la seva segona Sant Vicenç consecutiva en una edició en la qual partia com a favorit. El de Sabadell va dominar la cursa, va millorar la seva marca de l'any passat i la va rebaixar fins als 31 minuts i 56 segons. Darrere seu van entrar Juan Miguel López, del CA Mollet, i Blai Hermoso, de la UGE Badalona, en un duel que es va endur el del club local amb 12 segons d'avantatge.

En categoria femenina, Irene Llario, també una de les favorites, es va endur el triomf amb un temps de 39 minuts i 2 segons. En segona posició va acabar Sara Roca, del JAB Berga, i en tercera Ana Belén Garcia, del FisioGranollers. La batalla pel podi no va estar tan renyida entre les dones i les tres primeres classificades van entrar més separades.

A la cursa de 5 km, el guanyador masculí va ser David Campo, del Lleida UA, amb un temps de 15 minuts i 57 segons; mentre que entres les atletes femenines va triomfar Ariadna Fernández, de l'Ironwill Soldeo, amb 21 minuts i 44 segons.

Una jornada sense incidències

La 24a edició de la Cursa de Sant Vicenç va ser un èxit rotund, afirma el president del CA Mollet Marcos Venteo: "Va sortir millor del que esperàvem. Vam tenir un dia magnífic, bona participació i cap incident. Jo li posaria un 9,5". Tot i no arribar per poc al miler de corredors, Venteo valora la participació com "un èxit de totes maneres", ja que el seu objectiu era estar entorn d'aquesta xifra. Aquesta edició de la cursa també ha estat la primera sense cap restricció després de la pandèmia perquè la de l'any passat encara tenia alguna limitació. En aquest sentit, el president del Club Atlètic creu que és "un alleugeriment per a tots, organitzadors i corredors" poder tornar a celebrar la cursa amb normalitat.

Després de la Cursa de Sant Vicenç, el Club Atlètic Mollet es prepara per uns mesos de competició amb els campionats de Catalunya de pista coberta i a l'aire lliure. També posa el punt de mira en el següent gran acte que organitzarà, el Míting Ciutat de Mollet, que arribarà a la primavera en una data per confirmar.

Edicions locals