Pintades contra el Quart Cinturó a la seu del PSC

Els socialistes lamenten no haver rebut cap mostra de suport d'Alcaldia

Política

Pintada a la seu del PSC de Cardedeu
Pintada a la seu del PSC de Cardedeu | PSC

Cardedeu

La seu del PSC de Cardedeu va aparèixer dimarts amb pintades contra el Quart Cinturó, signades per l'organització Arran, i després de l'acord per a l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat, en què els socialistes van posar aquest nou vial entre Sabadell i Terrassa com a condició per donar suport als comptes d'ERC. El PSC de Cardedeu ha fet una crida a condemnar l'acció d'Arran.

Segons els socialistes, davant la petició de suport davant les pintades a la seva seu, la resposta de la CUP ha estat aquesta: "No espereu que les vostres polítiques que ataquen les nostres condicions de vida no tinguin repercussions. Per molt que intenteu desplaçar el debat a les formes el que us molesta és el fons: que evidenciem que per molt socialistes que us feu dir sou un partit al servei dels interessos del capital".

El PSC de Cardedeu, en canvi, explica que ha rebut un missatge de solidaritat per part dels Comuns de Cardedeu, discutint les posicions socialistes, però manifestant que això no dona dret a embrutar el local socialista. A més, els socialistes de Cardedeu han manifestat que han "trobat a faltar una trucada o un missatge de l'alcalde". Actualment, la CUP de Cardedeu forma part del govern municipal, amb ERC i, en conseqüència, “no poden quedar-se quiets i muts”, diuen els membres de l’agrupació socialista.

Pel que fa al contingut de la pintada, el PSC recorda que la moció del Parlament a favor de la Ronda Nord de Terrassa a Sabadell-Castellar –que forma part del Quart Cinturó com l'autovia de Granollers a Mataró pel túnel de Parpers i “de la que estem tots a favor a Cardedeu”– la van votar a favor tots els partits parlamentaris, excepte la CUP i Comuns.

Edicions locals