Pol Valera ja s'entrena amb el Barça

L'exjugador del Fraikin signa amb el FC Barcelona fins al juny del 2026

Esports

Pol Valera ja s'entrena amb el Barça
Pol Valera ja s'entrena amb el Barça | FCB

la GarrigaRedacció

Pol Valera ja llueix amb la samarreta del seu nou equip, el FC Barcelona. L'exjugador del Fraikin ja ha signat el nou contracte amb el Barça i divendres podria debutar de blaugrana en el clàssic del Palau d'Esports, a les 20.05.

El FC Barcelona i Pol Valera han arribat a un acord pel qual el jugador s’incorporarà al FC Barcelona les properes tres temporades i mitja. D’aquesta manera, el central finalitzarà el seu contracte el juny del 2026. El garriguenc aterra al Palau Blaugrana després del pagament de la seva clàusula al BMG, de 50.000 euros. 

Ahir dimecres a la tarda, Pol Valera va acomiadar-se del BMG al Palau d'Esports davant els companys de l'equip. El garriguenc va admetre que portaria el club al seu cor, però que havia hagut de marxar per les circumstàncies. "És un somni estar aquí, amb ganes de demostrar que puc estar aquí i ajudar als meus equips", explica Valera un cop ha signat amb el Barça: "vull ser el Pol Valera de Granollers, amb capacitat per llençar amb autoritat i confiança".

El vallesà va explicar que "el Granollers és el club que m'ha format, però un tren com el Barça, el millor club del món, no el puc deixar passar i ho agafo amb moltes ganes".

 

Format al BMG

Nascut el 1998 a la Garriga, Pol Valera va arribar al club als 11 anys a l'equip Infantil de primer any del BMG. Després d'una exitosa etapa de formació, es va estrenar amb el primer equip la temporada 2017/2018 amb només 18 anys. 13 anys després s'ha convertit en el principal referent per als jugadors de la base, no només a la pista sinó també fora d'ella representant de la millor manera els valors del Club.

En aquesta temporada ha fet un total de 118 gols en 21 partits (79 gols en 15 partits amb Asobal i 39 gols en 6 partits en l'EHF). Sense cap mena de dubte, el Pol ha demostrat ser una peça clau en l'equip.

 

Edicions locals