Controlat l'incendi de dues naus industrials a Lliçà de Vall

El foc ha calcinat completament dues naus de 700 metres quadrats d'una planta de tractament de plàstic

Societat

Controlat l'incendi de dues naus industrials a Lliçà de Vall
Controlat l'incendi de dues naus industrials a Lliçà de Vall

Els Bombers han donat per controlat sobre les 17.30 h d'aquest dissabte l'incendi que des de divendres al vespre cremava en dues naus industrials del polígon Els Batzacs, a Lliçà de Vall. Al llarg d'aquest dissabte hi han treballat sis dotacions per revisar fumaroles i repassar les zones calentes. El cos dóna per acabades les tasques d'extinció i preveu retirar-se de la zona aviat.

L'avís del foc es va rebre a les 20 h d'ahir. L'incendi ha afectat una planta de tractament de plàstic del polígon d'Els Batzacs i s'han precintat dos immobles del costat per si s'acaben ensorrant. Concretament, la planta afectada consta de dues naus de 700 metres quadrats cadascuna d'una fàbrica dedicada al tractament de plàstic.

Durant la nit, fins a 28 dotacions dels Bombers s'han desplaçat a la zona per apagar un foc que cremava palets i materials plàstics. No hi ha ferits.

En un primer moment, els efectius van centrar l'actuació en la protecció de les naus dels costats i a intentar apagar el foc des de l'exterior. A mitjanit, la intensitat de les flames va disminuir i les naus calcinades presenten afectació estructural, tot i que no s'ha ensorrat cap de les parets.

Edicions locals