La Generalitat aprova la construcció de l'escola d'infermeria a Mollet

La Fundació Sanitària Mollet té previst iniciar-ne la construcció en els pròxims mesos

Societat

Mollet del Vallès

La Comissió d’Urbanisme de l’Arc Metropolità de Barcelona ha autoritzat la construcció de l’Escola Universitària d’Infermeria al costat de l’Hospital de Mollet del Vallès, un projecte que la Fundació Sanitària Mollet vol començar a construir durant el primer trimestre d'aquest 2023.

La Comissió ha aprovat un Pla especial urbanístic per concretar l’ús de la finca de 5.600 m2 a la cantonada entre la ronda de Pinetons i el carrer de Santa Perpètua, que es troba dins la gran illa d’equipaments comunitaris, com ara la residència i centre de dia Santa Rosa o l’Hospital de Mollet. El solar és titularitat de la Fundació Sanitària Mollet i està parcialment ocupat per algunes estructures que formaven part de la primera fase d’execució de l’antic projecte de l’edifici dels jutjats municipals, que es va aturar, i que s'estan enderrocant.

Amb el Pla aprovat avui, es concreta per al solar l’ús sanitari-assistencial, fent possible així la implantació de l’Escola Universitària d’Infermeria de la Fundació Sanitària Mollet i d’un nou auditori. Es preveu la construcció d’un edifici de planta baixa, dues plantes pis i un soterrani per allotjar aquests nous usos. La Comissió ha valorat l’interès públic de l’actuació, la possibilitat de donar resposta a les necessitats de la població i l’adequació del projecte a la normativa i a les condicions de l’entorn.

L'aprovació per part de la Comissió d'urbanisme arriba quatre mesos després que el ple municipal de l'Ajuntament donés llum verda al Pla especial urbanístic, que ara ja disposa del vistiplau definitiu de la Generalitat.

 

Edicions locals