Es posen a la venda les entrades del Catalunya WorldSBK

El Circuit acull la ronda catalana de Superbike del 5 al 7 de maig

Esports

| Circuit de Barcelona-Catalunya

Granollers, Montmeló, Parets del VallèsRedacció

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha posat avui les entrades a la venda pel Catalunya WorldSBK Round, la cita catalana del Mundial de Superbike que se celebrarà del 5 al 7 de maig. Les entrades estan disponibles a través de les webs www.circuit.cat i www.catsbk.com.

A diferència d'altres esdeveniments, el Catalunya WorldSBK permet l'entrada del públic al pàdoc. A més, l'esdeveniment compta amb una programació d'activitats molt atractives com el Pit-Walk (visita al pit-lane amb signatures incloses dels pilots) o la Parade Lap, on els assistents poden fer una volta al traçat amb la seva pròpia moto darrere del cotxe de seguretat oficial del campionat. Com a novetat, enguany es posaran a la venda també uns passis exclusius de graella (Grid), que permeten accedir a la formació de la graella de sortida en la recta principal del Circuit, just abans que les curses comencin.

L'acció a la pista està assegurada amb la disputa de fins a set curses entre les tres categories del campionat per a motos de sèrie modificades: Superbike, Supersport i Supersport300.

Tipus d'entrades per al Catalunya WorldSBK Round

Perquè l'aficionat pugui configurar-se una experiència pròpia i única, les entrades generals del ‘Catalan Round’ es poden adquirir afegint suplements extres d'activitats durant els tres dies de la seva durada.

Accés general: abonaments de 3 dies o 1 dia

L'Entrada General donarà accés al Circuit, amb les tribunes B, G i C (zona de l'Estadi) obertes al públic sense numerar.
Aquesta Entrada General està disponible en Abonament de 3 dies (divendres, dissabte i diumenge) per un preu de 49,90€ o en versió Entrada 1 dia (a triar divendres, dissabte i diumenge) per 39,90€.
Les entrades Júnior, per a joves d'entre 8 i 16 anys, compten amb reducció del 50%: 24,95€ l'Abonament 3 dies i 19,95€ l'entrada d'1 dia. Els menors de 8 anys tindran l'entrada gratuïta.
 

Accés a pàdoc

Tant les entrades d'un dia com els Abonaments de 3 dies poden ser complementades amb un accés a pàdoc per 10€ addicionals (5€ en cas d'entrades Júnior). Els menors de 8 anys també podran accedir a pàdoc de manera gratuïta.
 

Experiències extra: Pit-Walk, Grid i Parade Lap

Les entrades generals que tinguin pàdoc també poden optar a sumar experiències com el Pit-Walk (a triar dissabte o diumenge) per 10€ més (5€ en Júnior). La Parade Lap es podrà reservar per 5€ per persona (amb fins a dues persones per moto). L’exclusiu passi Grid tindrà un preu addicional de 200€. Les activitats Parade Lap i Grid queden restringides a majors d'edat.
 
Tots els preus esmentats es corresponen amb les tarifes de la venda anticipada, la qual es mantindrà fins al dijous 4 de maig.
 
Barcelona Test

Abans de la gran cita de maig, els aficionats al motociclisme tindran un aperitiu amb la celebració del ‘Barcelona Test’ el divendres 31 de març. Aquest test estarà obert al públic de 14 a 18 h i en ell rodaran els principals pilots i equips del Mundial de Superbike.

Els aficionats que disposin ja d'un Abonament de 3 dies per al cap de setmana de maig podran accedir gratuïtament, mentre que el preu de taquilla per a la jornada de test serà de 19,90€. Els assistents podran accedir al pàdoc, la Tribuna VIP i veure l'activitat al pit-lane des del box 11.

Edicions locals