El Fraikin afronta una setmana clau

El cap de setmana disputarà a Lleó la final a quatre de la Copa Asobal

Esports

| BMG

GranollersRedacció

En sis dies, el Fraikin es juga mitja temporada entre les competicions de la Copa del Rei, la Copa Asobal i la Lliga Europea. Després d'una setmana sense partits arran de l'aturada per les seleccions, el BMG té una setmana molt exigent, en què podria celebrar el primer títol de la temporada.  

Avui, dijous (20.45 h), el Fraikin disputarà la tercera ronda de la Copa del Rei a la pista del Logroño, en un únic partit i amb la possibilitat de passar a la fase final de la competició. Dos dies després, viatjarà a Lleó per disputar la final a quatre de la Copa Asobal. Dissabte, jugarà la semifinal contra l'amfitrió, l'Ademar (20.30 h), i en cas de passar a la final, diumenge es trobarà amb el guanyador del Barça-Cuenca.  

Anada dels quarts de final

Un cop l'equip dirigit per Antonio Rama hagi disputat els dos compromisos estatals, se centrarà en l'anada dels vuitens de final de la Lliga Europea. Dimarts, rebrà al Palau d'Esports l'Skanderborg Aarhus danès amb l'objectiu d'aconseguir una victòria àmplia per afrontar la tornada amb el màxim avantatge possible.  

Edicions locals