El KH-7 guanya l'Elx amb una gran segona part

Ocupa el quart lloc per la cua i segueix en places de play out

Esports

El KH-7 guanya l'Elx amb una gran segona part
El KH-7 guanya l'Elx amb una gran segona part | BMG

GranollersRedacció

El KH-7 segueix dins la lluita per la permanència directa amb una victòria amb molt de mèrit contra l'Elx, per 20 a 22. Les de Robert Cuesta van marxar al descans amb un electrònic desfavorable, 11 a 10, però a la represa van ser molt millors i van capgirar el resultat amb una victòria amb dos gols de marge. Martina Capdevila va ser la jugadora més anotadora amb vuit gols. 

Martina Capdevila, que va ser la màxima golejadora amb vuit gols, ha valorat molt positivament el triomf. "La clau era ser molt disciplinada i intentar no perdre pilotes. Una defensa com la d'elles volen provocar errors i crec que hem estat molt disciplinades. Hem aguantat tot el partit evitant que marxessin i al final hem sabut jugar amb el resultat", va dir Capdevila en acabar el duel. Pel que fa a Robert Cuesta, l'entrenador considera que l'equip "ha fet un gran partit defensiu perquè només l'Elx ha marcat 20 gols i això ho demostra". 

El KH-7 ocupa el quart lloc per la cua amb 13 punts, encara en llocs de play out. Tot i el triomf, les granollerines no han pogut escurçar la diferència amb el vuitè classificat perquè els altres tres equips implicats també van guanyar els seus respectius partits. D'aquesta manera, el 8è és el Gijón amb 18 punts; 7è, l'Aula Valladolid, amb 19; i 6è, l'Atlético Guardés, amb 19. 

El pròxim duel del KH-7 serà diumenge contra l'últim, La Rioja, amb l'objectiu de sumar dos punts més i continuar amb la pressió pel vuitè lloc. 

Edicions locals