El Fraikin es queda sense la fase final de la Copa del Rei

Perd la tercera ronda contra el Logronyo La Rioja (34-30) i és eliminat

Esports

| BMG

GranollersRedacció

El Fraikin Granollers ha quedat fora de la fase final de la Copa del Rei. L'equip d'Antonio Rama ha perdut la tercera ronda de la competició copera contra el Logronyo La Rioja, per 34 a 30. D'aquesta manera, el Granollers no disputarà la final a vuit de Santander, que es jugarà del 5 al 7 de maig a Santander.

El Fraikin ha encetat l'eliminatòria, a partit únic, amb una bona dinàmica i als primers compassos ja guanyava amb un marge de quatre gols, 9 a 13. A partir d'aquí, els de Logronyo han sabut reaccionar i capgirar l'electrònic amb un parcial de 7 a 2 per marxar al descans, 16 a 15.  A l'inici de la represa semblava que el Fraikin manaria a l'electrònic amb el joc dels primers minuts (21-23), però els locals han fet valer la condició de local per guanyar l'eliminatòria mitjançant el contraatac. Al tram final, el Logronyo ha aconseguit un marge de cinc gols, 30 a 25, que finalment ha estat de quatre per eliminar el Fraikin.

Els sis dies intensos del Fraikin continuen i el cap de setmana afrontarà la final a quatre de la Copa Asobal. Dissabte, jugarà la semifinal contra l'Ademar de Lleó amb l'objectiu de disputar diumenge la final.

Edicions locals