La JNC proclama Díaz Ayuso com a Capsigrany 2022

Jordi Turull i Violant Cervera van ser presents a la gala del premi de la Joventut Nacionalista de Catalunya, al restaurant Sant Joan de les Franqueses

Política

La JNC proclama Díaz Ayuso com a Capsigrany 2022
La JNC proclama Díaz Ayuso com a Capsigrany 2022 | JNC

les Franqueses

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) del Vallès Oriental va proclamar divendres el premi Capsigrany 2022, en una gala al restaurant Sant Joan de les Franqueses, que va comptar amb una seixantena d'assistents, entre els quals el secretari general de Junts, Jordi Turull, i l'exconsellera Violant Cervera. Enguany el reconeixement a persones o entitats que ataquen Catalunya ha estat per la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Entre els mèrits que la JNC li reconeix a Díaz Ayuso hi ha les declaracions davant de càmeres afirmant que l’article 155 aplicat a Catalunya havia de ser més durador i contundent. "I que les filles de les seves cosines, que estan escolaritzades Catalunya, no coneixen els rius espanyols perquè a Catalunya no s’ensenyen perquè es tracta Espanya com un estat veí", apunten els organitzadors del Capsigrany.

Enguany Díaz Ayuso competia amb dos nominats més: el president de la Junta d’Andalusia Juan Manuel Moreno Bonilla, i la Ministra de Defensa, Margarita Robles, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

El premi Capsigrany té els seus inicis l’any 1992 quan un grup de militants de la JNC a Granollers va crear-lo. Al llarg de les diferents edicions han estat guardonats amb aquest premi el rei Juan Carlos I, José María Aznar i Juan Carlos-Rodríguez Ibarra, entre d’altres.

 

Edicions locals