Aleix i Pol Espargaró lideren els projectes dels seus equips de MotoGP

Els dos pilots enceten una nova temporada de MotoGP amb Aprilia i GasGas, respectivament

Esports

| Twitter Aleix Espargaró

GranollersRedacció

Aleix i Pol Espargaró afronten una nova temporada a MotoGP il·lusionant. L'Aleix, amb Aprilia, vol refermar les bones prestacions de la campanya passada, quan va lluitar pel títol; mentre que el Pol, enceta una nova etapa en la seva trajectòria liderant el nou equip de la graella, el GasGas Factory Racing Tech3. 

MotoGP arrenca motors el cap de setmana amb la disputa de la primera cursa del calendari, amb el Gran Premi d'Algarve, a Portugal. Aleix Espargaró arribarà just físicament perquè fa tan sols una setmana va ser operat, novament, de l'avantbraç dret després d'unes molèsties en l'últim test de la pretemporada. "Les proves mèdiques van revelar una fibrosi en el múscul així que era necessària la seva intervenció quirúrgica", informa l'Aprilia Racing en un comunicat, que també avança que es preveu l'aparició del granollerí en la primera cursa del calendari. 

L'Aprilia d'Aleix Espargaró ha mostrat bones sensacions durant la pretemporada, tot i que sembla que les Ducati encara estan un punt per sobre de la resta en la lluita pels triomfs de cursa.  El pilot granollerí afronta la seva setena temporada amb Aprilia i enguany vol tornar a lluitar pel títol. Ser-hi tant de temps amb Aprilia em genera pressió perquè conec la importància dels resultats per a l'equip. Al mateix temps, la maduresa, i conèixer bé a les persones de l'equip em fa treballar amb tranquil·litat. Tot i això, el 2023 començarà amb moltes incògnites", assenyala el germà gran dels Espargaró.

Pel que fa a Pol Espargaró, liderarà l'equip GasGas després de dues temporades complicades amb Honda. L'objectiu del nou equip de MotoGP serà convertir-se en la revelació de la temporada, i per això confien en l'experiència del granollerí. "Crec que aquesta moto té un gran potencial. Segur que tenim molt treball per fer perquè el nivell de MotoGP ara mateix és molt alt, però que ho podrem aconseguir. A València, al primer test, vaig sentir l'ADN de la moto i quan coincideix amb el teu propi ADN et sents molt bé", va dir el pilot.   

Un total de 21 curses i sprints
S'enceta una nova campanya de MotoGP amb 21 curses, que com a novetat, tindrà l'al·licient de la prova sprint dels dissabtes. En aquesta cursa només sumaran punts els nou primers classificats.

Edicions locals